Blog

Herbruikbare mondkappen

Handgemaakte mondkap

Zoals vele andere werkende en studerende mensen zit ik ook thuis. Naast dat ik voor mijn examens aan het leren ben wil ik graag wat extra’s doen. Ik wil meer voor de maatschappij kunnen betekenen dan alleen thuis blijven zitten

Daarom doe ik op bestelling mondkappen naaien.

Ik ben hiermee begonnen door de vraag voor mondkappen van mijn oma. Zo ben ik op het idee gekomen om dit ook voor andere te maken.

De mondkappen zijn gemaakt van katoen. De binnen- en buitenkant hebben een andere kleur zodat de zijdes te onderscheiden zijn. In de onderkant zit een opening om een filter te plaatsen.

De mondkappen kunnen uitgekookt worden op 90 graden om deze te steriliseren na gebruik. Dit zorgt er voor dat de mondkappen meerdere malen gebruikt kunnen worden. Dit is voordeliger en veel beter voor de natuur. Ook is dit de oplossing voor het tekort.

Ik kan deze maken voor kinderen en volwassenen. Er is keuze voor normale linten die gestrikt dienen te worden aan de achterkant van het hoofd, of voor elastieken die achter de oren kunnen.

Voor het maken ervan word er veel tijd en liefde in gestoken. Om deze reden reken ik kosten voor het materiaal en de vele uren die er in zitten.

Heeft u vragen of wilt u mondkappen bestellen? Dan kunt u contact met mij opnemen op via de mail: erianromsom@hotmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *