Tijdens mijn stage bij Shiraz Office Furniture werd mij gevraagd om ontwerpen te maken voor hun wagen voor de Sinterklaas intocht. Ik moest stickers ontwerpen voor over de bestaande sticker heen.
Hierbij waren de eisen dat het logo duidelijk moest blijven, er moest goed te zien zijn dat het bedrijf kantoor meubelen aanbied, ik moest mij aan een rol breedte houden voor de stickers en er was spraken van een budget.

Als begin aan dit leuke project heb ik schetsen gemaakt in Photoshop met 4 opties voor het bedrijf om uit te kiezen.

Voor ik de schetsen voorstelde aan het bedrijf heb ik één schets gedetailleerder uitgewerkt. Ik heb de afbeeldingen verscherpt in Photoshop en Illustrator. Ik heb de pixels omgezet in vectoren zodat de kwaliteit goed blijft bij het vergroten. Ook heb ik de afbeeldingen mooier gemaakt en een watermerk verwijderd.

Uiteindelijk heeft het bedrijf schets 2 uitgekozen met wat aanpassingen en combinaties erin verwerkt. Om dit ontwerp definitief te maken heb ik in Illustrator de cadeaus ontworpen, getekend en uitgewerkt. Ook heb ik in Illustrator alles omgezet in vectoren.
Hierna heb ik van elke afbeelding de afbeeldingsgrootte naar een groot formaat omgezet in Photoshop.
Hieronder staat het definitieve ontwerp.

Hierna heb ik de afbeeldingen klaar gemaakt voor de drukker om er stickers van te maken. Hiervoor heb ik een bestand aangemaakt in Indesign op maat van de rol breedte en is hij klaar om gedrukt te worden.

Hieronder is een afbeelding van het bestand voor de drukker.

Toen de stickers waren bedrukt hebben we bij Shiraz de laatste voorbereidingen gedaan en de bedrijfsauto beplakt.

Dit is het eindresultaat van de bedrijfsauto. Nu kan Shiraz mee met de intocht.